Jobba hos SMA Mineral

SMA Mineral är en familjeägd koncern i kalkbranschen. Vi är totalt 250 anställda och finns på ett tjugotal produktionsplatser i Sverige, Finland, Norge, Estland och Bulgarien. Även försäljningen sker i stor utsträckning till dessa länder.

Vår strategi är att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med kunder, leverantörer och övrig omvärld. För att genomföra detta behövs kontinuerligt nya medarbetare med varierande utbildning och erfarenhet.

Inom SMA Mineral arbetar vi med stort driv och engagemang och i en organisation med korta beslutsvägar. Vi behöver löpande förstärka med ny kompetens inom geologi, produktion, logistik, försäljning, marknadsföring, ekonomi och administration. Är du intresserad att bli en del av oss, men inte hittar någon ledig tjänst just nu? Du är ändå mycket välkommen att skicka ditt CV till sma@smamineral.com

Vi söker ARBETSLEDARE till Sandarne/ Söderhamn

I dina arbetsuppgifter ingår även metodförbättringar i produktionen, problemlösning tillsammans med operatörer i produktionen, vara en teknisk hjälp vid omställningar av produktionsutrustning, inköp av material, verktyg och förbrukningsartiklar. Flera av arbetsuppgifterna syftar till ökad effektivitet genom ständiga förbättringar.

Du kommer att ha ett nära samarbete med kunder, leverantörer, myndigheter, transportledare och konsulter. Du är en god organisatör och kommunikatör som har förmåga att få saker att hända.

Vi söker dig som kan erbjuda ett starkt engagemang och som är öppen, social och med tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare inom process eller tillverkande industri. Vi värdesätter en teknisk eftergymnasial utbildning och ser positivt på både manliga och kvinnliga sökande till denna intressanta tjänst.

Vi tänker oss också att du är en god administratör som behärskar både svenska och engelska. Vi använder affärsystem Movex / M3 samt de vanligaste programvarorna.

Mer information får du av Pär Hyllienmark, HR Resurs 073-820 60 60 eller SMA Mineral, Kalle Nordgren, platschef, 0270-613 01.

Välkommen med din ansökan till info@hrresurs.com märkt ”Kalk” senast 22 april. Om du önskar så behandlar vi din ansökan med diskretion.