Diskussionskväll om kalkbrytningen på mellersta Gotland

SMA Mineral arrangerar den 28 maj en diskussionskväll om den framtida kalkutvinningen. På mötet deltar representanter från SMA Mineral, från det lokala föreningslivet och från de politiska partierna.

Många av de boende i och kring Klinte på mellersta Gotland har efterlyst mer dialog och tydligare information från SMA Mineral om våra planer på utökad kalkbrytning i området.

Vi har lyssnat på synpunkterna. Därför arrangerar SMA Mineral den 28 maj en diskussionskväll om den framtida kalkutvinningen. På mötet deltar representanter från SMA Mineral, från det lokala föreningslivet och från de politiska partierna. Vi hoppas kunna svara på så många som möjligt av alla de frågor som finns om SMA:s verksamhet, och ha en bra diskussion om hur vår verksamhet kan bidra till den utveckling och framtidstro som vi upplever finns i bygden.

Är du boende på Gotland och vill du ställa en fråga eller anmäla dig till mötet? Mejla klintebys@smamineral.se.

Mötet kommer filmas. Filmen kommer finnas tillgänglig här på smamineral.se i början av juni.

Tillbaka

Thomas

Mårtensson

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Kalk för en lyckad skörd!

Just nu kör vi en vinterkampanj i Västra Götaland. Kampanjen gäller för spridning januari 2019 - april 2019. För bästa pris, beställ innan 25 januari 2019.

NOTIS

Rätt produkt, i rätt tid, på rätt plats

Många stora och komplicerade tillverkningsprocesser är beroende av kalkprodukter – i precis rätt ögonblick. Därför är det viktigt med snabba och säkra transporter. Hur det funkar? Häng med från order till leverans!

NOTIS

En god jul – för fler

Vi på SMA Mineral önskar alla kunder och vänner en riktigt god jul och en fin fortsättning. Och vi vill gärna att fler ska få en god jul. Därför skänker vi även i år en gåva till SOS Barnbyar.