Energi- och Industridagarna 2018

Den 6-7 november möter Ni SMA Mineral på Energi- och Industridagarna, anordnade av Värme och Kraftföreningen (VoK) i Stockholm.

Första dagens konferens innehåller block om framtidens energisystem, bränsleförsörjning och arbetsmiljö. Andra dagen är Skadegruppens temadag med bl a CE-märkning enligt Maskindirektivet. Ewa Stålberg, försäljningsingenjör på SMA Mineral, ser fram emot att träffa både nya och gamla bekanta att diskutera kalk med.

Tillbaka

Patrik

Hjärpe

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Kalk för en lyckad skörd!

Just nu kör vi en vinterkampanj i Västra Götaland. Kampanjen gäller för spridning januari 2019 - april 2019. För bästa pris, beställ innan 25 januari 2019.

NOTIS

Rätt produkt, i rätt tid, på rätt plats

Många stora och komplicerade tillverkningsprocesser är beroende av kalkprodukter – i precis rätt ögonblick. Därför är det viktigt med snabba och säkra transporter. Hur det funkar? Häng med från order till leverans!

NOTIS

En god jul – för fler

Vi på SMA Mineral önskar alla kunder och vänner en riktigt god jul och en fin fortsättning. Och vi vill gärna att fler ska få en god jul. Därför skänker vi även i år en gåva till SOS Barnbyar.