Examenstider – SMA Mineral delar ut stipendium på Bergsskolan

SMA Mineral delar årligen ut ett stipendium ”För brinnande engagemang/social kompetens vid Bergsskolans avgångsklass”.

2017 delas det av tre stipendiater, Adrian Lovén, Per Ström och Joel Eriksson med motiveringen: För väl genomförd utbildning med bra studieresultat och mycket gott uppförande både i skolan och som representanter. Stipendiaterna har jobbat hårt för att sätta Bergsskolan på kartan och engagerat sig i mässor, studentkåren och flertalet tillställningar. Ni har bevisat om och om igen att ni har Bergsskolan i hjärtat!

På bilden: Fr v: Adrian Lovén, Per Ström, Joel Eriksson, samtliga stipendiater på Bergsskolan samt Magnus Öman, vVD & operativ chef på SMA Mineral.

Tillbaka

Magnus

Öman

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Kalk för en lyckad skörd!

Just nu kör vi en vinterkampanj i Västra Götaland. Kampanjen gäller för spridning januari 2019 - april 2019. För bästa pris, beställ innan 25 januari 2019.

NOTIS

Rätt produkt, i rätt tid, på rätt plats

Många stora och komplicerade tillverkningsprocesser är beroende av kalkprodukter – i precis rätt ögonblick. Därför är det viktigt med snabba och säkra transporter. Hur det funkar? Häng med från order till leverans!

NOTIS

En god jul – för fler

Vi på SMA Mineral önskar alla kunder och vänner en riktigt god jul och en fin fortsättning. Och vi vill gärna att fler ska få en god jul. Därför skänker vi även i år en gåva till SOS Barnbyar.