Grattis till alla som tar examen!

SMA Mineral delar ut ett stipendium på 10 000 kr, ”för brinnande engagemang/social kompetens" vid Bergsskolans avgångsklass. I år delas det av två stipendiater.

– Vi SMA Mineralare står för strukturerat entreprenörskap baserat på pålitlighet, flexibilitet, innovation och kompetens, säger Magnus Öman, vVD & operativ chef på SMA Mineral. Det ställer höga krav på företagets medarbetare. Kunskap ska kombineras med social kompentens, relationer ska byggas och utvecklas för att skapa resultat, värde skapas genom samarbete. Det gläder mig att årets stipendiater har förutsättningar att utveckla dessa egenskaper. Jag är övertygad att de är viktiga på framtidens arbetsmarknad.
SMA Minerals stipendium på 10 000 kr, ”för brinnande engagemang/social kompetens vid Bergsskolans avgångsklass 2018”, delas i år av två studenter Helen Shahnavaz och Emelie Lengqvist, med motiveringen: För ett bra kamratskap, stor hjälpsamhet i skolans aktiviteter, ett otroligt driv för Bergskolan både utanför och under skoltid och ni har visat att skolan finns i hjärtat. Ni har även bra studieresultat.
Stort grattis och lycka till i framtiden!

Magnus Öman, vVD & operativ chef på SMA Mineral, tillsammans med årets stipendiater Helen Shahnavaz och Emelie Lengqvist.

Tillbaka

Magnus

Öman

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Kalk för en lyckad skörd!

Just nu kör vi en vinterkampanj i Västra Götaland. Kampanjen gäller för spridning januari 2019 - april 2019. För bästa pris, beställ innan 25 januari 2019.

NOTIS

Rätt produkt, i rätt tid, på rätt plats

Många stora och komplicerade tillverkningsprocesser är beroende av kalkprodukter – i precis rätt ögonblick. Därför är det viktigt med snabba och säkra transporter. Hur det funkar? Häng med från order till leverans!

NOTIS

En god jul – för fler

Vi på SMA Mineral önskar alla kunder och vänner en riktigt god jul och en fin fortsättning. Och vi vill gärna att fler ska få en god jul. Därför skänker vi även i år en gåva till SOS Barnbyar.