Grattis till alla som tar examen!

SMA Mineral delar ut ett stipendium på 10 000 kr, ”för brinnande engagemang/social kompetens" vid Bergsskolans avgångsklass. I år delas det av två stipendiater.

– Vi SMA Mineralare står för strukturerat entreprenörskap baserat på pålitlighet, flexibilitet, innovation och kompetens, säger Magnus Öman, vVD & operativ chef på SMA Mineral. Det ställer höga krav på företagets medarbetare. Kunskap ska kombineras med social kompentens, relationer ska byggas och utvecklas för att skapa resultat, värde skapas genom samarbete. Det gläder mig att årets stipendiater har förutsättningar att utveckla dessa egenskaper. Jag är övertygad att de är viktiga på framtidens arbetsmarknad.
SMA Minerals stipendium på 10 000 kr, ”för brinnande engagemang/social kompetens vid Bergsskolans avgångsklass 2018”, delas i år av två studenter Helen Shahnavaz och Emelie Lengqvist, med motiveringen: För ett bra kamratskap, stor hjälpsamhet i skolans aktiviteter, ett otroligt driv för Bergskolan både utanför och under skoltid och ni har visat att skolan finns i hjärtat. Ni har även bra studieresultat.
Stort grattis och lycka till i framtiden!

Magnus Öman, vVD & operativ chef på SMA Mineral, tillsammans med årets stipendiater Helen Shahnavaz och Emelie Lengqvist.

Tillbaka

Magnus

Öman

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

9 000-årig kalk

Visste du att kalk har varit en del av den mänskliga civilisationen i tusentals år? Exakt hur länge vet ingen, men drygt 9 000 år gamla golvkonstruktioner med bindemedel av kalk har hittats i Medelhavsområdet. Kalk i olika former är alltså nödvändig för mänskligheten och höjer vår livskvalitet – igår, idag och imorgon.

NOTIS

Jobba hos SMA Mineral

Vår strategi är att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med kunder, leverantörer och övrig omvärld. För att genomföra detta behövs kontinuerligt nya medarbetare med varierande utbildning och erfarenhet. Vi söker just nu IT-ansvarig, affärssystemansvarig, försäljningsingenjör och inköpschef norra Europa till vår svenska enhet och Environment and Quality Manager till vår finska enhet.