Jobba hos SMA Mineral

SMA Mineral är en familjeägd koncern i kalkbranschen. Vi är totalt 250 anställda och finns på ett tjugotal produktionsplatser i Sverige, Finland, Norge, Estland och Bulgarien. Även försäljningen sker i stor utsträckning till dessa länder.

Vår strategi är att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med kunder, leverantörer och övrig omvärld. För att genomföra detta behövs kontinuerligt nya medarbetare med varierande utbildning och erfarenhet.

Inom SMA Mineral arbetar vi med stort driv och engagemang och i en organisation med korta beslutsvägar. Vi behöver löpande förstärka med ny kompetens inom geologi, produktion, logistik, försäljning, marknadsföring, ekonomi och administration. Är du intresserad att bli en del av oss, men inte hittar någon ledig tjänst just nu? Du är ändå mycket välkommen att skicka ditt CV till sma@smamineral.com

SMA Mineral fortsätter att växa!

Vi behöver nu förstärka med en koncerncontroller till huvudkontoret i Persberg.

Du kommer att vara huvudansvarig för redovisningen i hela koncernen inklusive dotterbolagen i Sverige, Norge, Finland, Estland, Holland och Bulgarien. Detta innebär att du tar ansvar för konsolideringen av koncernen och du skall även stödja dotterbolagen utomlands i sin rapportering och uppföljning.

Huvudansvaret kommer främst att vara års- och månadsrapportering och att utveckla redovisningsarbetet inom hela koncernen genom att ta fram koncerngemensamma riktlinjer och rapportstrukturer. Du är även en nyckelperson vid förvärv och förvärvsanalyser och trivs överlag med att arbeta med koncernövergripande projekt.

Du kommer att samverka med CFO och övriga inom ekonomiavdelningen som för närvarande består av 8 medarbetare. Placeringsort är i Persberg utanför Filipstad.

SMA Mineral koncernen omsätter ca 1,2 miljarder och har ca 250 medarbetare.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i ett växande företag och vill vara en viktig del i resan att skapa världens bästa ekonomiavdelning.

Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett spännande bolag där din insats blir av stor betydelse för koncernens fortsatta utveckling. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling i en verksamhet med korta beslutsvägar!

För mer information om tjänsten kontakta HR Resurs AB. Pär Hyllienmark 073 820 60 60 Din ansökan med CV och personligt brev märkt ”Ekonom SMA” skickar du till info@hrresurs.com.

Thomas Brunzell – Transportledare

Jenny Allared – Labratorieingenjör

Linda Karlsson – Projektledare

Patrik Hjärpe – Försäljningschef