Jobba hos SMA Mineral


SMA Mineral är en familjeägd koncern i kalkbranschen. Vi är totalt 250 anställda och finns på ett tjugotal produktionsplatser i Sverige, Finland, Norge, Estland och Bulgarien. Även försäljningen sker i stor utsträckning till dessa länder.

Vår strategi är att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med kunder, leverantörer och övrig omvärld. För att genomföra detta behövs kontinuerligt nya medarbetare med varierande utbildning och erfarenhet.

Inom SMA Mineral arbetar vi med stort driv och engagemang och i en organisation med korta beslutsvägar. Vi behöver löpande förstärka med ny kompetens inom geologi, produktion, logistik, försäljning, marknadsföring, ekonomi och administration. Är du intresserad att bli en del av oss, men inte hittar någon ledig tjänst just nu? Du är ändå mycket välkommen att skicka ditt CV till sma@smamineral.com

Vikariat som operatör – SMA Mineral Oxelösund

Är du en driftig operatör som vill sommarjobba hos oss på SMA Mineral? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi söker 2 semestervikarier till vårt kalkverk i Oxelösund. Som operatör hos oss kommer du att vara en viktig del av arbetslaget. Huvudsakligen kommer du vara med och övervaka bränningsprocessen i löpande drift och utföra operatörsarbeten tillsammans med dina kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

Produktion av bränd kalk

Övervakning, kontroll samt styrning av processen

Produktionskontrollrutiner samt rapportering i driftjournal

Provtagning och analys av bränd produkt, samt frisläppning av färdiga produkter

Hantering av dolomit och diverse tillsatsmaterial för SSAB:s stålverk

SMA Mineral står på en stark värdegrund som bygger på kunskap, pålitlighet, flexibilitet och nytänkande. Det är viktigt för oss att du får en bra introduktion därför kommer du under första månaderna bli introducerad i arbetet.

Rapportering sker till platschefen. Start runt mitten av april och vikariatet pågår till ungefär slutet av augusti.

Om dig

Som person är du driftig, prestigelös och gillar att ha många bollar i luften. Du trivs att arbeta tillsammans med andra och ser alltid till att få jobbet gjort. För oss är det viktigt att du upprättar goda relationer med entreprenörer, chaufförer och kollegor vid anläggningen.

Om oss

SMA Mineral är en ledande leverantör av kalkprodukter av hög kvalitet med 23 anläggningar runt om i Europa. Vi har ett starkt hållbarhetsfokus med ambitionen att växa grönt och detta utvecklingsprogram är SMA Minerals satsning en koldioxidneutral framtid.

SMA Minerals huvudkontor är beläget i Persberg, Värmland. Företaget har idag 250 anställda och omsätter ca 1,4 miljarder kr. SMA Minerals affärsidé är att vara det naturliga valet för utveckling och värdeskapande – lokalt som globalt. För SMA Mineral är målen kring lönsamhet och miljö lika viktiga och för nya utvecklingsmål får detta ett allt tydligare fokus framåt.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där flera av våra rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard och arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Safia Jaouhari på tel 073 501 81 78 eller e-post safia.jaouhari@testhuset.com.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 25/3. Urvalet sker löpande och anställning kan ske innan annonseringstiden har gått ut. Så tveka inte att söka redan idag.

Ansök här