Laborant till SMA Mineral

Vi tror att du som söker ha en godkänd gymnasieutbildning med teknisk- eller naturvetenskaplig inriktning eller KY/YH-utbildning mot processindustrin eller motsvarande kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som laborant tillhör Centrallaboratoriet som förser företaget med analystjänster från hela verksamhetsområdet från kartläggning av fyndigheter till produktanalyser. Även kundrelaterat analysarbete förekommer. Befattningen som laborant innebär att vara ansvarig för dagliga analysarbeten, instrumentkontroll och kalibrering och delta i instrument- och metodutvecklingsarbete. Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

  • Hantering och registrering av prover i LIMS systemet
  • Sammanställa och rapportera uppmätta analysresultat
  • Provbereda, sikta och uppsluta provmaterial
  • Våtkemiska, förbränningskemiska och fysikaliska analyser
  • Beredning av kemikalier
  • Inköp av förbrukningsmaterial.
  • Initiera inköp av reservdelar och behov av service.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker ha en godkänd gymnasieutbildning med teknisk- eller naturvetenskaplig inriktning eller KY/YH-utbildning mot processindustrin eller motsvarande kompetens. Vi söker dig som är noggrann och analytisk och som alltid sätter kvaliteten i första hand samt vill ha ordning och reda omkring dig. Du är serviceinriktad och strukturerad med förmåga att vara flexibel i ditt arbetssätt. Du uppskattar att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare tror vi att din datavana är god samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Har du erfarenhet från laboratoriearbete är meriterande.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som laborant är en direktrekrytering där du blir anställd av SMA Mineral. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Tillbaka

Jan

Batte

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Försvarsministern och Landshövdingen på besök

Under fredagen gästades SMA Minerals huvudkontor i Persberg av bl.a Försvarsminister Pål Jonson och Landshövding Georg Andrén. Besöket syftade till att sprida kunskap kring SMA Minerals verksamhet med speciellt fokus på kalkindustrins situation vad gäller råvaruförsörjning.