Laboratorieingenjör till SMA Mineral | SMA Mineral

Laboratorieingenjör till SMA Mineral

Vi tror att du som söker är högskoleingenjör/civilingenjör i kemi, kemiteknik, materialteknik eller motsvarande.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som laboratorieingenjör tillhör Centrallaboratoriet som förser företaget med analystjänster från hela verksamhetsområdet från kartläggning av fyndigheter till produktanalyser. Även kundrelaterat analysarbete förekommer. Befattningen som laboratorieingenjör innebär instrument- och metodansvar, instrumentkontroll och kalibrering, metod- och instrumentutveckling, ackrediteringsarbete och att delta i olika projekt. Du kommer att arbeta med kreativ problemlösning, grundorsaksanalyser samt förbättringsåtgärder. Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

  • Ansvar för LIMS system
  • Metodvalidering & verifiering
  • Skaffa Power BI rapporter
  • Utföra våtkemiska, förbränningskemiska och fysikaliska analyser
  • Ansvar för rutinkontroller, serviceavtal och inköp för laboratorieutrustningar
  • Delta och vara aktiv i att ständigt verka för ökat kvalitetsmedvetandet i koncernen

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker är högskoleingenjör/civilingenjör i kemi, kemiteknik, materialteknik eller motsvarande. Vi tror också att du är noggrann, analytisk och flexibel i ditt arbetssätt samt att du alltid sätter kvaliteten i första hand och vill ha ordning och reda omkring dig. Din datavana är god och du är van att arbeta med statistik och besitter goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har tidigare branscherfarenhet av LIMS och erfarenhet av metodvalideringsarbete i en ackrediterad laboratorieverksamhet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som laboratorieingenjör är en direktrekrytering där du blir anställd av SMA Mineral. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Tillbaka

Jan

Batte

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Pressmeddelande

SMA Mineral och Infinium i samarbete för att ytterligare stärka industriprojekt i Norge.

NOTIS

OECD besökte SMA Mineral

Syftet med besöket var att få en bild av vilka frågor som finns i regionen avseende gruv- och mineralsektorn.