Möt oss på Panndagarna 4-5 april

Den 4-5 april finns SMA Mineral på Panndagarna, anordnade av Värme- och Kraftföreningen på The Winery Hotel, Solna, Stockholm.

Den 4-5 april anordnar Värme- och Kraftföreningen Panndagarna i Stockholm. Panndagarna är en årligt återkommande konferens som belyser teknikutvecklingen inom energiproduktion. Konferensen lockar cirka 200 deltagare från energi- och skogsindustrin.
I år hålls den på The Winery Hotel, Solna, Stockholm. Kom och träffa SMA Minerals Ewa Stålberg, kundansvarig för bl a energikunder.

Tillbaka

Ewa

Stålberg

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Kalk för en lyckad skörd!

Just nu kör vi en vinterkampanj i Västra Götaland. Kampanjen gäller för spridning januari 2019 - april 2019. För bästa pris, beställ innan 25 januari 2019.

NOTIS

Rätt produkt, i rätt tid, på rätt plats

Många stora och komplicerade tillverkningsprocesser är beroende av kalkprodukter – i precis rätt ögonblick. Därför är det viktigt med snabba och säkra transporter. Hur det funkar? Häng med från order till leverans!

NOTIS

En god jul – för fler

Vi på SMA Mineral önskar alla kunder och vänner en riktigt god jul och en fin fortsättning. Och vi vill gärna att fler ska få en god jul. Därför skänker vi även i år en gåva till SOS Barnbyar.