Nya ansikten hos SMA Mineral

Nu när våren övergått i sommar har vi bland annat hälsat två nya kund- och leverantörsnära medarbetare välkomna. Kenny som stärker upp försäljningsteamet och Anna-Maria som är vår nya utvecklings- och hållbarhetschef.

Kenny Tapper är ny försäljningsingenjör med ansvar för kundsegmenten papper- och massaindustrin, järn- och stålindustrin samt gruvor.

Kenny är kemiingenjör med examen från Chalmers och har en gedigen yrkeskarriär inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling med erfarenhet från papper- och massaindustri, men även från vattenrening. De senaste åren har han arbetat som entreprenör och drivit ett ölbryggeri i Hammarö.

 

 

 

Anna-Maria Béregi Amnéus är SMA Minerals utvecklings- och hållbarhetschef – och är i sig ett tydligt tecken på vårt allt större fokus på just hållbarhet och utveckling.

Anna-Maria kommer ursprungligen från Göteborg och har en utbildning inom kemiteknik på CTH, men landade 2005 som forsknings- och utvecklingsingenjör inom sprängämnen hos Eurenco AB i Karlskoga. Hon har drivit företag med ett eget koncept inom förnyelsebar, miljövänlig energiproduktion samt som konsult inom teknikutveckling, ledningsarbete, utbildning m.m.

– Jag brinner för hållbarhet och miljö, för att vi ska ha en ren och glad värld!

Tillbaka

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Laborant till SMA Mineral

Vi tror att du som söker ha en godkänd gymnasieutbildning med teknisk- eller naturvetenskaplig inriktning eller KY/YH-utbildning mot processindustrin eller motsvarande kompetens.