Nya ansikten hos SMA Mineral

Nu när våren övergått i sommar har vi bland annat hälsat två nya kund- och leverantörsnära medarbetare välkomna. Kenny som stärker upp försäljningsteamet och Anna-Maria som är vår nya utvecklings- och hållbarhetschef.

Kenny Tapper är ny försäljningsingenjör med ansvar för kundsegmenten papper- och massaindustrin, järn- och stålindustrin samt gruvor.

Kenny är kemiingenjör med examen från Chalmers och har en gedigen yrkeskarriär inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling med erfarenhet från papper- och massaindustri, men även från vattenrening. De senaste åren har han arbetat som entreprenör och drivit ett ölbryggeri i Hammarö.

 

 

 

Anna-Maria Béregi Amnéus är SMA Minerals utvecklings- och hållbarhetschef – och är i sig ett tydligt tecken på vårt allt större fokus på just hållbarhet och utveckling.

Anna-Maria kommer ursprungligen från Göteborg och har en utbildning inom kemiteknik på CTH, men landade 2005 som forsknings- och utvecklingsingenjör inom sprängämnen hos Eurenco AB i Karlskoga. Hon har drivit företag med ett eget koncept inom förnyelsebar, miljövänlig energiproduktion samt som konsult inom teknikutveckling, ledningsarbete, utbildning m.m.

– Jag brinner för hållbarhet och miljö, för att vi ska ha en ren och glad värld!

Tillbaka

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Pressmeddelande

SMA Mineral och Infinium i samarbete för att ytterligare stärka industriprojekt i Norge.

NOTIS

OECD besökte SMA Mineral

Syftet med besöket var att få en bild av vilka frågor som finns i regionen avseende gruv- och mineralsektorn.