Plant Manager – att leda och utveckla kalkverket i Oxelösund

Som SMA Minerals Plant Manager i Oxelösund får du en ansvarsfull och varierad roll. Du kommer också att bidra till företagets omvandlingsresa mot CO2-neutral kalkproduktion.

Som Plant Manager på SMA Mineral Oxelösund kommer du att planera, leda och utveckla produktionen. Du kommer    att ansvara för planering, produktion, resurssättning, materialanskaffning och underhåll. Du har fullt budgetansvar för anläggningen och leder dagligen ett team av medarbetare inom produktions och underhåll. Säkerhet, försörjningstrygghet, kvalitet och kostnadseffektivitet är dina operativa mål. Du deltar i strategiska projekt och investeringsprojekt i samband med utvecklingen av produktionen. Det är viktigt att du är motiverad att arbeta både med dagliga produktionsledningsuppgifter och att delta i den mer långsiktiga utvecklingen av produktionen mot koldioxidneutral kalkproduktion. Rollen kommer att rapportera till SMA Mineral Produktion Director.

Den person som vi söker

Vi söker en person med erfarenhet av att verka i produktionsmiljö med ansvar för produktions- och resursplanering. Du kan leda medarbetare genom förändringar och utmaningar och skapa en positiv atmosfär som uppmuntrar medarbetarna att ta ansvar och utvecklas. Du har ett kund-, säkerhets- och kvalitetsfokus.

Lämplig erfarenhet och utbildning

– Lämplig högskoleexamen inom teknik, företrädesvis process- eller maskinteknik, kombinerat med praktisk arbetslivserfarenhet i en industriell produktionsmiljö eller motsvarande erfarenhet.

– Gedigen erfarenhet av planering, ledning och/eller utveckling av produktion/underhåll inom processindustrin.

– Erfarenhet av att driva projekt och samarbeten även utanför eget ansvarsområde så väl internt som mot externa samarbetspartners.

– Erfarenhet av myndighetskontakter kopplat till tillstånd.

– Utöver svenska behärskar du engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en bred, varierad och ansvarsfull ledarroll. Som Plant Manager får du en unik möjlighet att delta i omvandlingen av ett stabilt och traditionellt familjeägt företag mot koldioxidneutral kalkproduktion.

Är du intresserad? Skicka din ansökan till www.mercuriurval.com (referens SE-14978). Sista ansökningsdag är den 12 mars 2023. Om du har några frågor kan du kontakta Mercuri Urvals konsulter Carl Pauly 070 514 33 32 eller Fiddelie Nyvall 070 824 69 00.

Mercuri Urval

Tillbaka

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Pressmeddelande

SMA Mineral och Infinium i samarbete för att ytterligare stärka industriprojekt i Norge.

NOTIS

OECD besökte SMA Mineral

Syftet med besöket var att få en bild av vilka frågor som finns i regionen avseende gruv- och mineralsektorn.