Projektingenjör till SMA Mineral

Är du spindeln i nätet som trivs att arbeta i projekt? Då har vi på SMA Mineral tjänsten för dig!

Om tjänsten

I rollen som projektingenjör kommer du att delta i och leda projekt, samt ge kompetent tekniskt stöd till produktionsenheter. Du ska på ett projekt- och kundorienterat sätt bidra till utveckling av bolagets produktionsanläggningar, processer och kvaliteter. Samtidigt som du säkerhetsställer att utredningar, förstudier och projekt blir noggrant dokumenterade.

Teknikavdelningen utgör en viktig stödfunktion för SMA Minerals produktionsenheter, marknadsavdelning och affärsutvecklingsavdelning. Du kommer rapportera till teknikchefen som är din närmaste chef.

Tjänsten innehåller en del resor, främst till bolagets produktionsenheter, men även till bolagets externa intressenter. Exempel på resor kan vara till våra kunder för att hjälpa de hantera de produkter vi säljer, eller tillsamarbetspartners som leverantörer rekommenderar. Vi ser gärna att du bor och kan utgå från någon av våra produktionsenheter.

Om dig

Vi söker dig som har en teknisk högskole- eller universitetsutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i CAD-system och MS Office. De språk som behärskas och krävs är svenska och engelska. Meriterande är finska.

Du driver ditt arbete framåt med stor entusiasm och trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och förutsätter att du på ett strukturerat och analytiskt sätt tar dig an dina arbetsuppgifter för att leverera ett arbete med hög kvalité.

Om oss

SMA Mineral är en ledande leverantör av kalkprodukter av hög kvalitet med 23 anläggningar runt om i Europa. Vi har ett starkt hållbarhetsfokus med ambitionen att växa grönt och detta utvecklingsprogram är SMA Minerals satsning inom hållbarhet mot en koldioxidneutral framtid

SMA Minerals huvudkontor är beläget i Persberg, Värmland. Företaget har idag 250 anställda och omsätter 1 300 Mkr. SMA Minerals affärsidé är att vara det naturliga valet för utveckling och värdeskapande – lokalt som globalt. För SMA Mineral är målen kring lönsamhet och miljö lika viktiga och för nya utvecklingsmål får detta ett allt tydligare fokus framåt.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Testhuset via Safia Jaouhari på telefon 073-501 81 78 eller Johanna Westberg på 072-310 29 72.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 19 februari.

Sök tjänsten här

Tillbaka

Jan

Batte

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Pressmeddelande

SMA Mineral och Infinium i samarbete för att ytterligare stärka industriprojekt i Norge.

NOTIS

OECD besökte SMA Mineral

Syftet med besöket var att få en bild av vilka frågor som finns i regionen avseende gruv- och mineralsektorn.