SMA Mineral fortsätter att växa!

Vi behöver nu förstärka med en koncerncontroller till huvudkontoret i Persberg. Du kommer att vara huvudansvarig för redovisningen i hela koncernen inklusive dotterbolagen i Sverige, Norge, Finland, Estland, Holland och Bulgarien. Detta innebär att du tar ansvar för konsolideringen av koncernen och du skall även stödja dotterbolagen utomlands i sin rapportering och uppföljning.

Huvudansvaret kommer främst att vara års- och månadsrapportering och att utveckla redovisningsarbetet inom hela koncernen genom att ta fram koncerngemensamma riktlinjer och rapportstrukturer. Du är även en nyckelperson vid förvärv och förvärvsanalyser och trivs överlag med att arbeta med koncernövergripande projekt.

Du kommer att samverka med CFO och övriga inom ekonomiavdelningen som för närvarande består av 8 medarbetare. Placeringsort är i Persberg utanför Filipstad.

SMA Mineral koncernen omsätter ca 1,2 miljarder och har ca 250 medarbetare.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i ett växande företag och vill vara en viktig del i resan att skapa världens bästa ekonomiavdelning.

Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett spännande bolag där din insats blir av stor betydelse för koncernens fortsatta utveckling. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling i en verksamhet med korta beslutsvägar!

För mer information om tjänsten kontakta HR Resurs AB. Pär Hyllienmark 073 820 60 60. Din ansökan med CV och personligt brev märkt ”Ekonom SMA” skickar du till info@hrresurs.com.

Tillbaka

Joakim

Björkner

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Kalk för en lyckad skörd!

Just nu kör vi en vinterkampanj i Västra Götaland. Kampanjen gäller för spridning januari 2019 - april 2019. För bästa pris, beställ innan 25 januari 2019.

NOTIS

Rätt produkt, i rätt tid, på rätt plats

Många stora och komplicerade tillverkningsprocesser är beroende av kalkprodukter – i precis rätt ögonblick. Därför är det viktigt med snabba och säkra transporter. Hur det funkar? Häng med från order till leverans!

NOTIS

En god jul – för fler

Vi på SMA Mineral önskar alla kunder och vänner en riktigt god jul och en fin fortsättning. Och vi vill gärna att fler ska få en god jul. Därför skänker vi även i år en gåva till SOS Barnbyar.