SMA Mineral söker ARBETSLEDARE till Sandarne/ Söderhamn

I dina arbetsuppgifter ingår även metodförbättringar i produktionen, problemlösning tillsammans med operatörer i produktionen, vara en teknisk hjälp vid omställningar av produktionsutrustning, inköp av material, verktyg och förbrukningsartiklar. Flera av arbetsuppgifterna syftar till ökad effektivitet genom ständiga förbättringar.

Du kommer att ha ett nära samarbete med kunder, leverantörer, myndigheter, transportledare och konsulter. Du är en god organisatör och kommunikatör som har förmåga att få saker att hända.

Vi söker dig som kan erbjuda ett starkt engagemang och som är öppen, social och med tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare inom process eller tillverkande industri. Vi värdesätter en teknisk eftergymnasial utbildning och ser positivt på både manliga och kvinnliga sökande till denna intressanta tjänst.

Vi tänker oss också att du är en god administratör som behärskar både svenska och engelska. SMA Mineral använder affärsystem Movex / M3 samt de vanligaste programvarorna.

Mer information får du av Pär Hyllienmark, HR Resurs 073-820 60 60 eller SMA Mineral, Kalle Nordgren, platschef, 0270-613 01.

Välkommen med din ansökan till info@hrresurs.com märkt ”Kalk” senast 22 april. Om du önskar så behandlar vi din ansökan med diskretion.

SMA Mineral är en företagsgrupp verksam inom industrimineralbranschen där kalk och dolomit är huvudprodukterna. Produktion, hantering och försäljning av kalkprodukter är huvudnäringen. SMA Mineral behärskar karbonatprodukternas flexibilitet och styrka genom teknik och processser som är utmärkande för en expansiv kalkindustri. Våra kunder är främst inom stål- och cellullosaindustrin, infrastruktur, miljö och jordbruk. Gruppens produktionsenheter, terminaler och försäljningskontor finns strategiskt placerade i Sverige, Norge, Finland, Estland och Bulgarien. SMA Mineral har 250 medarbetare och omsätter mer än 1 miljard SEK. Vi finns med huvudkontor i Persberg 7 km öster om Filipstad sedan 1980. Vid kalkverket i Sandarne är vi 10 anställda och verksamheten är alltid bemannad och i drift.

Tillbaka

Kalle

Nordgren

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Kalk för en lyckad skörd!

Just nu kör vi en sommar-/höstkampanj i Värmland och Närke med kalk från Gåsgruvan utanför Filipstad. Kampanjen gäller för spridning maj - oktober 2019.