SMA Mineral söker ARBETSLEDARE till Sandarne/ Söderhamn

I dina arbetsuppgifter ingår även metodförbättringar i produktionen, problemlösning tillsammans med operatörer i produktionen, vara en teknisk hjälp vid omställningar av produktionsutrustning, inköp av material, verktyg och förbrukningsartiklar. Flera av arbetsuppgifterna syftar till ökad effektivitet genom ständiga förbättringar.

Du kommer att ha ett nära samarbete med kunder, leverantörer, myndigheter, transportledare och konsulter. Du är en god organisatör och kommunikatör som har förmåga att få saker att hända.

Vi söker dig som kan erbjuda ett starkt engagemang och som är öppen, social och med tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare inom process eller tillverkande industri. Vi värdesätter en teknisk eftergymnasial utbildning och ser positivt på både manliga och kvinnliga sökande till denna intressanta tjänst.

Vi tänker oss också att du är en god administratör som behärskar både svenska och engelska. SMA Mineral använder affärsystem Movex / M3 samt de vanligaste programvarorna.

Mer information får du av Pär Hyllienmark, HR Resurs 073-820 60 60 eller SMA Mineral, Kalle Nordgren, platschef, 0270-613 01.

Välkommen med din ansökan till info@hrresurs.com märkt ”Kalk” senast 22 april. Om du önskar så behandlar vi din ansökan med diskretion.

SMA Mineral är en företagsgrupp verksam inom industrimineralbranschen där kalk och dolomit är huvudprodukterna. Produktion, hantering och försäljning av kalkprodukter är huvudnäringen. SMA Mineral behärskar karbonatprodukternas flexibilitet och styrka genom teknik och processser som är utmärkande för en expansiv kalkindustri. Våra kunder är främst inom stål- och cellullosaindustrin, infrastruktur, miljö och jordbruk. Gruppens produktionsenheter, terminaler och försäljningskontor finns strategiskt placerade i Sverige, Norge, Finland, Estland och Bulgarien. SMA Mineral har 250 medarbetare och omsätter mer än 1 miljard SEK. Vi finns med huvudkontor i Persberg 7 km öster om Filipstad sedan 1980. Vid kalkverket i Sandarne är vi 10 anställda och verksamheten är alltid bemannad och i drift.

Tillbaka

Kalle

Nordgren

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Kalk för en lyckad skörd!

Just nu kör vi en vinterkampanj i Västra Götaland. Kampanjen gäller för spridning januari 2019 - april 2019. För bästa pris, beställ innan 25 januari 2019.

NOTIS

Rätt produkt, i rätt tid, på rätt plats

Många stora och komplicerade tillverkningsprocesser är beroende av kalkprodukter – i precis rätt ögonblick. Därför är det viktigt med snabba och säkra transporter. Hur det funkar? Häng med från order till leverans!

NOTIS

En god jul – för fler

Vi på SMA Mineral önskar alla kunder och vänner en riktigt god jul och en fin fortsättning. Och vi vill gärna att fler ska få en god jul. Därför skänker vi även i år en gåva till SOS Barnbyar.