SMA Mineral söker projektingenjör

Som projektingenjör på SMA Mineral kommer du att tillhöra teknikenheten och arbeta med projekt som berör processutrustningen på våra anläggningar.

Det kan röra sig om ombyggnationer, nybyggnationer eller processändringar. Du kommer självständigt att driva och genomföra projekt men även vara med i våra största projekt som en del av en projektgrupp. Det här är en roll med stor variation på arbetsuppgifter, där du är inblandad i alla projektfaser från förstudie, förfrågningsunderlag, projektering, konstruktion, flödesschemaritning och kalkyler till färdigt projekt, bra dokumenterat och överlämnat till produktionen.

Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är kontinuerligt förbättringsarbete, underhållsrelaterade uppgifter och att agera tekniskt stöd åt produktion och försäljning.

Du kommer att vara placerad i Rättvik, men kortare resor till våra andra produktionsenheter i Sverige ingår i tjänsten. Även Filipstad är möjlig som placeringsort.

För att lyckas i rollen som projektingenjör behöver du ha:
• Ingenjörsexamen med inriktning mot process, kemi, maskin eller motsvarande
• Några års arbetslivserfarenhet, gärna från processindustrin eller annan tung industri
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Rekryteringen görs i samarbete med Randstad Engineering. För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Åsa Vallin, 073 343 40 45.
Projektingenjör ansök

Tillbaka

Lasse

Untinen

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Försäljningsingenjör till SMA Mineral

SMA Mineral utökar nu sitt försäljningsteam med en till försäljningsingenjör mot den svenska basindustrin. Trivs du i en säljande och teknisk roll där du ansvarar för att stärka och utveckla kundrelationer? Vi söker dig som har kunskap om kemiska processer och tidigare säljbakgrund för att fortsätta SMA Minerals affärsutveckling.