Snart är det jul igen! – Hur kan du göra gott?

Även i år väljer SMA Mineral att istället för julgåvor till alla medarbetare och kunder skänka ett bidrag till SOS Barnbyar.

I kölvattnet från Covid-19 så kommer årets julhelger, precis som hela året, att bli annorlunda. Andra saker rullar däremot på precis som vanligt. Vi på SMA Mineral är fortsatt ödmjuka och tacksamma för det fina förtroende vi får från våra kunder. Vi, alla medarbetare inom SMA Mineral, ska fortsätta jobba hårt och passionerat för att vårda och förnya förtroendet! Vi vill helt enkelt fortsätta skapa värde, möjligheter och utveckling i relationen med våra kunder, medarbetare och partners.

Håller du med om att kärlek och relationer är viktigt? Vilka goda ting kommer du att göra under julhelgerna?

Jag tackar Er alla för gott samarbete och härligt engagemang och önskar alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Daniel Juvél
vd, SMA Mineral

Julgåvan går till SOS Barnbyar
Ungefär 10 procent av världens barn – 220 miljoner flickor och pojkar – har förlorat eller riskerar att förlora sina föräldrars stöd och omsorg. Det kan innebära att få växa upp utan sådant som många av oss ser som självklarheter, som tröst och trygghet och att inte behöva oroa sig för hur morgondagen ska bli.

Ingen skall behöva växa upp ensam
SOS Barnbyar har som mål att inget barn ska behöva växa upp ensamt och för oss känns det värdefullt att stötta organisationens viktiga arbete.
Vill du också bidra? Swisha valfritt belopp till: 9002296. Du kan även bli fadder eller månadsgivare – läs mer på sos-barnbyar.se

Tillbaka

Daniel

Juvél

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Sjöar räddas – med 3 000 ton kalk

När drivorna av vinterns snö smälter riskerar sjöar och vattendrag att försuras och vid försurning riskerar fiskar, vattenlevande djur och växter att dö ut. Lösningen? Kalkmjöl! Med 3 000 ton kalk har vi på SMA Mineral nu säkerställt rätt pH-balans i Västernorrlands sjöar.

NOTIS

Vinterkalka? Javisst!

Att kalka åkrarna på vintern är en riktig höjdare. Trots - eller kanske tack vare – snö och tjäle gör kalkningen mycket stor nytta för pH-värde och markstruktur. Enligt våra källor är det de finländska lantbrukarna som leder vinterkalkningen i Norden, medan de svenska är mest försiktiga. Kanske dags att utlysa ett Nordiskt Mästerskap?

NOTIS

Försäljningsingenjör till SMA Mineral

SMA Mineral utökar nu sitt försäljningsteam med en till försäljningsingenjör mot den svenska basindustrin. Trivs du i en säljande och teknisk roll där du ansvarar för att stärka och utveckla kundrelationer? Vi söker dig som har kunskap om kemiska processer och tidigare säljbakgrund för att fortsätta SMA Minerals affärsutveckling.