Teknikchef till SMA Mineral | SMA Mineral

Teknikchef till SMA Mineral

Teknikchefer, se hit! Vi på SMA Mineral följer inte utvecklingen, vi är utvecklingen! Vill du vara en del av vår fortsatta resa?

Om tjänsten

Vi söker nu en teknikchef med helhetsansvar för teknikavdelningen och ansvarig ledare i koncernens enhet Norra Europa. Du kommer att samordna teknik och utvecklingsfrågor som drivs inom avdelningen och med externa intressenter. I befattningen ingår informationsutbyte och deltagande i utvecklingen av koncernens samtliga produktionsenheter. Som Teknikchef ansvarar du för verksamhetens mål, koncernens investeringar och uppföljning av dessa, miljö och arbetsmiljö. Du ska på ett projekt- och kundorienterat sätt utveckla bolagets produktionsanläggningar, processer och kvaliteter.

Teknikavdelningen utgör en viktig stödfunktion för SMA Minerals produktionsenheter, marknadsavdelning och affärsutvecklingsavdelning. Du förväntas ha gott självledarskap och kommer ha personalansvar över 3 – 4 medarbetare som tillhör teknikavdelningen, och du rapporterar till produktionschefen.

Befattningen innehåller en hel del resor, främst till bolagets produktionsenheter och huvudkontor, men även till bolagets externa intressenter. Vi ser att du gärna har en placering i närheten av någon av våra produktionsenheter.

Om dig

Vi söker dig med akademisk utbildning inom teknik, eller annan likvärdig utbildning. Vi ser att du har erfarenhet från produktion inom industriell verksamhet och är redo för nästa steg i karriären!

Du är driven och trivs i en roll där du både fungera som ledare och lagspelare. Du är en strateg och kommunikatör i sättet att vara och har en ekonomisk förståelse för hur resultatet av planering, insatser och agerande påverkar företagets resultat. Dina personliga egenskaper värdesätts högt och vi ser det som en självklarhet att du trivs och drivs av både eget arbete och samverkan med kollegorna.

De språk som behärskas och krävs är svenska och engelska. Meriterande är finska.

Om oss

SMA Mineral är en ledande leverantör av kalkprodukter av hög kvalitet med 23 anläggningar runt om i Europa. Vi har ett starkt hållbarhetsfokus med ambitionen att växa grönt och detta utvecklingsprogram är SMA Minerals satsning inom hållbarhet mot en koldioxidneutral framtid.

SMA Minerals huvudkontor är beläget i Persberg, Värmland. Företaget har idag 250 anställda och omsätter 1 300 Mkr. SMA Minerals affärsidé är att vara det naturliga valet för utveckling och värdeskapande – lokalt som globalt. För SMA Mineral är målen kring lönsamhet och miljö lika viktiga och för nya utvecklingsmål får detta ett allt tydligare fokus framåt.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Testhuset via Safia Jaouhari på telefon 073-501 81 78 eller Johanna Westberg på 072-310 29 72.

Du är varmt välkommen in med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Sök tjänsten som teknikchef här

Tillbaka

Jan

Batte

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Pressmeddelande

SMA Mineral och Infinium i samarbete för att ytterligare stärka industriprojekt i Norge.

NOTIS

OECD besökte SMA Mineral

Syftet med besöket var att få en bild av vilka frågor som finns i regionen avseende gruv- och mineralsektorn.