SMA Mineral växer med förvärv

Svensk Oljeåtervinning har förvärvats av SMA Mineral

SMA Mineral AB har den 3 maj 2016 förvärvat samtliga aktier i Svensk Oljeåtervinning AB, med säte i Västerås, av familjen Saers. Svensk Oljeåtervinning är sedan 2002 ett framgångsrikt företag inom mottagning och behandling av avfallsolja för energi- och materialåtervinning hos industrikunder. En av bolagets viktigaste kunder genom åren har varit SMA Mineral. Svensk Oljeåtervinning kommer att drivas vidare med samma verksamhet och i samma namn som tidigare.

Tillbaka

Magnus

Öman

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Kalk för en lyckad skörd!

Just nu kör vi en vinterkampanj i Västra Götaland. Kampanjen gäller för spridning januari 2019 - april 2019. För bästa pris, beställ innan 25 januari 2019.

NOTIS

Rätt produkt, i rätt tid, på rätt plats

Många stora och komplicerade tillverkningsprocesser är beroende av kalkprodukter – i precis rätt ögonblick. Därför är det viktigt med snabba och säkra transporter. Hur det funkar? Häng med från order till leverans!

NOTIS

En god jul – för fler

Vi på SMA Mineral önskar alla kunder och vänner en riktigt god jul och en fin fortsättning. Och vi vill gärna att fler ska få en god jul. Därför skänker vi även i år en gåva till SOS Barnbyar.