Nya medarbetare

Henrik Torneus och Krister Backlund är de senaste tillskotten i vårt starka lag.

Sedan den 4 april är Henrik Torneus anställd hos SMA Mineral som försäljningsingenjör med i första hand ansvar för våra kundkontakter inom gruvindustrin i Sverige och Finland. Han kommer att ha sitt kontor i Luleå. Henrik har en lång erfarenhet från gruv- och mineralindustrin och kommer närmast från Pon Equipment AB

 

Krister Backlund, geolog, började i juni 2016 och kommer stärka vårt tekniska avdelning inom SMA Mineral. Krister kommer kommer lägga extra fokus på våra finska stenfyndigheter, detta bland annat eftersom han har sin bas i Pargas, Finland.

Tillbaka

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Kalk för en lyckad skörd!

Just nu kör vi en vinterkampanj i Västra Götaland. Kampanjen gäller för spridning januari 2019 - april 2019. För bästa pris, beställ innan 25 januari 2019.

NOTIS

Rätt produkt, i rätt tid, på rätt plats

Många stora och komplicerade tillverkningsprocesser är beroende av kalkprodukter – i precis rätt ögonblick. Därför är det viktigt med snabba och säkra transporter. Hur det funkar? Häng med från order till leverans!

NOTIS

En god jul – för fler

Vi på SMA Mineral önskar alla kunder och vänner en riktigt god jul och en fin fortsättning. Och vi vill gärna att fler ska få en god jul. Därför skänker vi även i år en gåva till SOS Barnbyar.