Vi erbjuder nu traineetjänsten som programkoordinator

Vill du vara med och forma vår resa med Framtidsfabriken? Hos SMA Mineral blir du en viktig del i vår omställning till grön kalkproduktion.

SMA Mineral är en ledande leverantör av kalkprodukter av hög kvalitet med 23 anläggningar runt om i Europa. Vi har ett starkt hållbarhetsfokus med ambitionen att växa grönt. Framtidsfabriken är SMA Minerals satsning inom hållbarhet mot en koldioxidneutral framtid.

Trivs du som spindeln i nätet?

Då har vi jobbet för dig!

I tjänsten som programkoordinator får du chansen i en högintressant roll att arbeta med programstyrning och utvecklingsarbete genom att vara en del av vårt omställningsarbete, Framtidsfabriken. Hybridarbete är möjligt och tjänsten utgår huvudsakligen från Stockholm, men även annan ort är möjlig.

Vill du arbeta med hållbarhet på riktigt?

Då är du varmt välkommen till SMA Mineral som trainee på denna nya tjänst. Vi står inför en stor förändring där vi kommer ställa om till en CO2-neutral kalkproduktion. Som trainee får du chansen att vara med och påverka för en grön framtid.

Du blir en viktig kugge i vår ambition att utveckla och driva vårt program Framtidsfabriken. Du ingår i funktionen för programledning och kommer bland annat arbeta och bidra med problemlösning, beslutsunderlag, koordinering mellan olika projekt, programadministration, workshops m m.

Arbetsuppgifter

I det dagliga arbetet kommer du att tillhandahålla information/kommunikation för olika intressenter och stödja projektmedlemmar och projektledare i projektformen och dess ledning/styrning. Vi söker dig som vill vara med och bidra till programmets framdrift i den dagliga programverksamheten. Du kommer agera sekreterare i både styrgruppen och programledningsmöten, vilket gör att du har god förmåga att formulera dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du kommer sammanställa bland annat beslutsunderlag, rapporter och omvärldsbevakningar på olika nivåer, samt koordinera möten, workshops och event.

Din personlighet

Vi söker dig som motiveras av att på ett strukturerat sätt koordinera programmets dagliga arbete. Vi ser att du är en social person som har enkelt att engagera och samarbeta med både interna och externa projektdeltagare. Du har lätt för att skapa relationer och kan sprida kunskap genom hela programmet.  Du har lätt för att planera, följa upp och analysera aktiviteter. Samtidigt som du är holistisk och processinriktad.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning, som är nyutexaminerad eller har arbetat något år efter examen. För att lyckas i rollen krävs att du har en problemlösningskaraktär och lätt att arbeta med digitala stöd och verktyg såsom Microsoft Office 365 och andra plattformar. Du har god kännedom om hur man skapar välstrukturerade presentationer och en naturlig administrativ förmåga.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser det som självklart att du tycker om att ge service.

Anställningsform: Trainee t o m februari 2025, med option till förlängning.

Omfattning: Heltid.

Tillträdesdatum: Januari 2023 eller enligt överenskommelse.

Ansök senast: Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till staffan.rudenlov@smamineral.com eller per.wahlen@smamineral.com

Kontaktpersoner: Staffan Rudenlöv och Per Wahlén.

SMA Minerals huvudkontor är beläget i Persberg, Värmland. Företaget har idag 250 anställda och omsätter 1 300 Mkr. SMA Minerals affärsidé är att vara det naturliga valet för utveckling och värdeskapande – lokalt som globalt. För SMA Mineral är målen kring lönsamhet och miljö lika viktiga och för nya utvecklingsmål får detta ett allt tydligare fokus framåt.

Tillbaka

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Pressmeddelande

SMA Mineral och Infinium i samarbete för att ytterligare stärka industriprojekt i Norge.

NOTIS

OECD besökte SMA Mineral

Syftet med besöket var att få en bild av vilka frågor som finns i regionen avseende gruv- och mineralsektorn.