SMA Mineral på Finnmateria 2024 | SMA Mineral

SMA Mineral på Finnmateria 2024

Den 6-7 november deltar SMA Mineral på mässan Finnmateria 2024 i Jyväskylä, Finland.

Finnmateria är Nordens främsta mötesplats för aktörer inom gruvindustrin, metallbearbetning, stenbrott och liknande industrier. Mässan samlar ledande företag, beslutsfattare och branschexperter för att nätverka, diskutera innovationer och utforska de senaste teknologiska framstegen inom dessa områden.

Med fler än 130 utställare kommer Finnmateria 2024 att vara en viktig arena för att visa upp produkter och lösningar som driver branschen framåt. SMA Mineral är därför stolta över att vara en av de deltagande utställarna i år.

Under mässan kommer vi framför allt att lyfta ZEQL (Zero Emission Quicklime) – vårt och SaltX gemensamma projekt för att skapa en elektrifierad process för tillverkning av klimatneutral kalk i industriell skala. Vi kommer även presentera våra kalkprodukter, såväl kalksten som bränd och släckt kalk, som har en given plats i gruvans hela produktionscykel.

Följ länken för att anmäla ditt deltagande: Finnmateria 2024

Vi ser fram emot att träffa dig!

Tillbaka

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Projektingenjör – SMA Mineral

Har du erfarenhet av projektledning och trivs du där du får använda din tekniska kunskap och vara spindeln i nätet? Sök tjänsten som projektingenjör hos oss!