Ledig tjänst

SMA Mineral söker gruvplanerare på heltid med placering vid Gåsgruvans Kalkverk.

I ett team med 14 medarbetare kommer du att ansvara för brytningsplaneringen på kort och lång sikt, optimera driften efter gruvans tänkta slutdesign för dagbrottet och våra slutkunders behov av olika bergkvaliteter. Arbetet sker i samarbete med geolog, arbetsledare och platschef.

I tjänsten ska du även leda och fördela arbetet i den dagliga driften mellan exempelvis grävmaskinsförare, borrare och sprängare samt involverade entreprenörer.

Du som person ska vara praktiskt lagd, ha god datavana och förmåga att styra, leda och prioritera arbetsuppgifter. Vi söker en lagspelare som tar eget ansvar och som kan lösa problem på egen hand. Vi kan erbjuda ett fritt arbete med stimulerande arbetsuppgifter.

Kunskaper inom bergteknik, geologi och vana att använda Microstation samt Officepaketet är meriterande.

Vid frågor kontakta: SMA Mineral, Jesper Samuelsson 070 – 284 35 09

Ansökan skickas till: jesper.samuelsson@smamineral.com
tillsammans med CV och personligt brev märkt ”Gruvplanerare”.

Sista ansökningsdag: 2018-03-18

Tillbaka

Jesper

Samuelsson

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Kalk för en lyckad skörd!

Just nu kör vi en vinterkampanj i Västra Götaland. Kampanjen gäller för spridning januari 2019 - april 2019. För bästa pris, beställ innan 25 januari 2019.

NOTIS

Rätt produkt, i rätt tid, på rätt plats

Många stora och komplicerade tillverkningsprocesser är beroende av kalkprodukter – i precis rätt ögonblick. Därför är det viktigt med snabba och säkra transporter. Hur det funkar? Häng med från order till leverans!

NOTIS

En god jul – för fler

Vi på SMA Mineral önskar alla kunder och vänner en riktigt god jul och en fin fortsättning. Och vi vill gärna att fler ska få en god jul. Därför skänker vi även i år en gåva till SOS Barnbyar.