Ledig tjänst

Fabrikschef - att förvalta och utveckla en kalkfabrik i Röyttä

Som chef för SMA Minerals anläggning i Röyttä får du tillgång till en ansvarsfull och mångsidig produktionsledningsroll. Du kommer också att bidra till företagets historiska omvandlingsresa mot CO2-neutral kalkproduktion.

Som SMA Minerals fabrikschef i Röyttä planerar, leder och utvecklar du produktionen. Du ansvarar för förplanering, resurshantering, materialanskaffning och underhåll av produktionen. Du hanterar produktions- och underhållsarbetare. Du har budgetansvar för Röyttäfabriken. Du följer upp kostnader och rapporterar dem till koncernen. Arbetssäkerhet, leveranssäkerhet, kvalitet och kostnadseffektivitet är dina mål. Du deltar i strategiska projekt och investeringsprojekt relaterade till produktionsutveckling för Röyttä-anläggningen. Det är viktigt att du är motiverad att arbeta med både vardagliga produktionsledningsuppgifter och att delta i den långsiktiga utvecklingen av produktionen mot koldioxidneutral kalkproduktion. Tjänsten rapporterar till produktionschefen för SMA Mineral. Arbetsplatsen ligger i Röyttä, Torneå.

Personen vi söker

Vi söker dig som redan har erfarenhet av produktionsmiljö, produktions- och resursplanering och förvaltning. Du har minst några års arbetslivserfarenhet av att leda produktionsarbetare. Du kan leda medarbetare genom förändringar och utmaningar och skapa en positiv atmosfär som får medarbetarna att ta ansvar och utvecklas. Du agerar kund-, säkerhets- och kvalitetsorienterat för företagets bästa.

Krav för tjänsten

  • En lämplig teknisk universitetsexamen, helst inom process- eller maskinteknik, kombinerat med praktisk arbetslivserfarenhet inom industriell produktionsmiljö.
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom produktions-/underhållsplanering, ledning och/eller utveckling inom processindustrin.
  • God kompetens för handledararbete och minst ett par års erfarenhet av chefsarbete.
  • God samarbets- och kommunikationsförmåga samt förmåga att arbeta med olika intressenter.
  • Förutom finska, flytande muntliga och skriftliga kunskaper i engelska. Kunskaper i svenska är meriterande.

Vi erbjuder dig en omfattande, mångsidig och ansvarsfull arbetsbeskrivning på Röyttäfabriken. Du får leda en sammansvetsad och kompetent personal. Som anläggningschef har du en unik möjlighet att delta i omvandlingsresan för ett lösningsorienterat- och traditionellt familjeföretag mot koldioxidneutral kalkproduktion.

Intresserad? Lämna in din ansökan på www.mercuriurval.com (referens SE-14975). Ansökan kan göras fram till den 19 februari 2023. Om du har några frågor, vänligen kontakta Mercuri Urval konsulter Johanna Jussila + 358 40 561 8691 eller Sanna Aikio +358 40 717 9796.

Sök tjänsten

Tillbaka

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

Pressmeddelande

SMA Mineral och Infinium i samarbete för att ytterligare stärka industriprojekt i Norge.

NOTIS

OECD besökte SMA Mineral

Syftet med besöket var att få en bild av vilka frågor som finns i regionen avseende gruv- och mineralsektorn.