Ledig tjänst

SMA Mineral söker gruvplanerare på heltid med placering vid Gåsgruvans Kalkverk.

I ett team med 14 medarbetare kommer du att ansvara för brytningsplaneringen på kort och lång sikt, optimera driften efter gruvans tänkta slutdesign för dagbrottet och våra slutkunders behov av olika bergkvaliteter. Arbetet sker i samarbete med geolog, arbetsledare och platschef.

I tjänsten ska du även leda och fördela arbetet i den dagliga driften mellan exempelvis grävmaskinsförare, borrare och sprängare samt involverade entreprenörer.

Du som person ska vara praktiskt lagd, ha god datavana och förmåga att styra, leda och prioritera arbetsuppgifter. Vi söker en lagspelare som tar eget ansvar och som kan lösa problem på egen hand. Vi kan erbjuda ett fritt arbete med stimulerande arbetsuppgifter.

Kunskaper inom bergteknik, geologi och vana att använda Microstation samt Officepaketet är meriterande.

Vid frågor kontakta: SMA Mineral, Jesper Samuelsson 070 – 284 35 09

Ansökan skickas till: jesper.samuelsson@smamineral.com
tillsammans med CV och personligt brev märkt ”Gruvplanerare”.

Sista ansökningsdag: 2018-03-18

Tillbaka

Jesper

Samuelsson

Senaste från SMA Mineral

NOTIS

SMA Mineral deltar på Euro Mine Expo

Euro Mine Expo är den internationella mässan för gruvindustrin och är just nu i full gång. SMA Mineral finns representerat under dessa dagar, 12-14 juni.

NOTIS

Allt från vår diskussionskväll om kalkbrytningen på mellersta Gotland

Den 28 maj arrangerade SMA Mineral en diskussionskväll om den framtida kalkutvinningen i Klinte på mellersta Gotland. På mötet deltog representanter från SMA Mineral, från det lokala föreningslivet och från öns två största politiska partier. För de som inte hade möjlighet att närvara filmade vi mötet. Se filmen nedan. Du kan också ladda ner den presentation som SMA Minerals platschef på Gotland, Thomas Mårtensson, höll i mötets inledning, liksom det frågor & svar-dokument som delades ut.

NOTIS

Grattis till alla som tar examen!

SMA Mineral delar ut ett stipendium på 10 000 kr, ”för brinnande engagemang/social kompetens" vid Bergsskolans avgångsklass. I år delas det av två stipendiater.